Reguliere diensten

In de drie diensten die wij elke week hebben maken we u niet alleen bekend met het evangelie van Jezus Christus, maar nodigen we u zelfs uit om Hem persoonlijk te leren kennen.

Wanneer kan ik de diensten bezoeken?

U bent altijd welkom. Wij organiseren iedere week drie reguliere kerkdiensten. U bent welkom op zondagochtend om 11:00 uur, op zondagavond om 18:00 uur en op onze doordeweekse dienst op woensdag om 19:30 uur. Éen uur voor elke dienst is er de gelegenheid om in de kerkzaal tijdens de bidstond God te ontmoeten in gebed.

Zondagochtend 11:00 uur
Zondagavond 18:00 uur
Woensdagavond 19:30 uur
One80 20:00 uur
*Vertaling naar andere talen is mogelijk / Translation is available.

Wat kan ik verwachten bij mijn eerste bezoek?

U zult verrast worden in onze moderne en multiculturele kerk waar mensen klaarstaan om u te verwelkomen in de kerkdienst. In onze kerk vindt u mensen van allerlei achtergronden, culturen en leeftijdsgroepen. Onze kerkdiensten zijn modern ingericht en geven richting voor het alledaagse leven. Na elke dienst is er gelegenheid om koffie en thee te drinken en gezellig met elkaar na te praten.

Hoe ziet een reguliere dienst eruit?

Onze kerkdiensten zijn vrij modern. Een kerkdienst opent met het zingen van liederen, begeleid door een band. Met de zangdienst aanbidden wij God en eren wij Hem om alles wat hij voor ons doet. Na het openen in gebed, het bidden voor speciale gebedsverlangens en het ophalen van de collecte volgt een preek. De boodschap is praktisch en past bij de tijd waarin we nu leven. Elke preek heeft daarom een ander thema en gaat in op hedendaagse onderwerpen. Na elke preek nodigen wij iedereen uit om Jezus aan te nemen als redder en verlosser. Er wordt afgesloten met gebed en zang. Een kerkdienst duurt ongeveer een uur en een kwartier.

En mijn kinderen?

Jezus zei: “Laat de kinderen tot mij komen...” Daarom is het ook onze overtuiging om uw kind zich welkom te laten voelen in de kerk. Er is een baby-oppas waar u uw baby tijdens de dienst, tot een leeftijd van drie jaar naartoe kunt brengen. U wordt over de gang van zaken goed geïnformeerd. Kinderen vanaf 3,5 jaar tot 12 jaar kunnen elke zondagochtend naar de kinderkerk en de zondagsschool. De zondagsschool is er voor de kinderen van 3,5 tot 7 jaar en de kinderkerk is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Ook hier worden u en uw kinderen ter plaatse voorzien van informatie. Tieners en jongeren vanaf 12 jaar volgen de reguliere diensten, maar voor hen is er elke vrijdag om 19:30 uur een tienerclub in ons kerkgebouw. Bekijk de agenda voor de activiteiten van de tienerclub.

Bekijk onze video!

Waar kan ik de kerk vinden?

Onze kerk in het Zuiden van Den Bosch is gemakkelijk te bereiken via de Lambooijbrug of via de snelweg. Ons adres is Van Veldekekade 358, Den Bosch. Dit adres is makkelijk vindbaar in Apple Maps, Google Maps of TomToms. Komt u met het openbaar vervoer? Pak dan buslijn 1 en stap uit bij bushalte Vondelstraat of pak buslijn 156 en stap uit bij bushalte Lambooijbrug. Vanuit beide haltes is de kerk binnen een paar minuten lopen te bereiken. Ook met de fiets kunt u naar de kerk komen.

Routebeschrijving
Het kerkgebouw van Evangelie Gemeente De Deur

Kan ik in contact komen met de kerk?

U kunt makkelijk contact opnemen met de kerk. Dit kan via ons contactformulier op de contact pagina of u kunt ons bereiken via de mail of via de telefoon. Ga daarvoor naar onze contactpagina.

contact