Speciale diensten

Naast onze reguliere diensten organiseren we een paar keer per jaar speciale ‘opwekkingsdiensten’. Hierbij nodigen wij een pastor uit een ander land of een andere stad uit om te bedienen tot de kerk.

Wat zijn speciale diensten?

Een paar keer per jaar organiseren wij speciale diensten. Dit zijn extra diensten die we naast onze reguliere diensten houden. Bij deze speciale diensten nodigen we een pastor of evangelist uit een ander land of een andere stad uit om te preken tot onze kerk.

"Wij geloven dat juist in een serie van speciale diensten God bijzondere dingen doet, zoals geestelijke groei en doorbraak."

Uit onze contacten met vele andere kerken, voorgangers en evangelisten van Evangelie Gemeente De Deur ontstaat de behoefte elkaar te helpen en te ondersteunen in het werk van God. Wij geloven dat juist in een serie van speciale diensten God bijzondere dingen doet, zoals geestelijke groei en doorbraak, voor ieder individu maar ook als kerk in het geheel. De speciale diensten worden gewoonlijk een paar dagen achter elkaar georganiseerd en worden op doordeweekse dagen gestart om 19:30 uur.

Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende serie speciale diensten.

Bekijk de agenda
Speciale diensten met Evangelist Ben Dekker bij Evangelie Gemeente De Deur
Speciale diensten met Evangelist Ben Dekker
Pastor Ernie Toppin bedient tot de gemeente van Evangelie Gemeente De Deur
Pastor Ernie Toppin bedient tot de gemeente