Wie wij zijn

Wij zijn een enthousiaste en levendige Evangelische kerk. Wij organiseren wekelijkse diensten en activiteiten om mensen in contact te brengen met de God.

Krijg een indruk van onze kerk!

Wij zijn een Evangelische kerk.

Welkom! Als Evangelie Gemeente De Deur in Den Bosch zijn wij actief om mensen bekend te maken met het oorspronkelijke evangelie zoals door Jezus Christus en de apostelen werd verkondigd. Dit doen wij door het organiseren van verschillende wekelijkse activiteiten.

"Het is ons verlangen om mensen met God in contact te brengen en hen te helpen met hun bestemming in Gods koninkrijk."

Wij houden ervan nieuwe mensen te verwelkomen in onze kerk en willen u alle informatie geven die nodig is om u bij ons thuis te laten voelen. Het is ons verlangen om mensen met God in contact te brengen en hen te helpen met hun bestemming in Gods koninkrijk. Bent u op zoek naar een levendige, enthousiaste kerk die open staat voor alle mensen met allerlei culturele achtergronden? Onze kerk is al meer dan 25 jaar actief in Den Bosch. Kom langs! Wilt u van tevoren een gesprek? Stuur ons gerust een bericht of bel ons. We zullen u hartelijk verwelkomen.

- Pastor Eric & Kathy Naus

Het gebouw van Evangelie Gemeente De Deur

Reguliere diensten

Bezoek onze reguliere diensten
op zondag om 11:00 uur
en op woensdag om 19:30 uur


Meer info

One80

Bezoek One80! Hier organiseren wij concerten met live muziek en draaien we christelijke films.


Meer info

Jeugd- en kinderwerk

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren zich thuis voelen in de kerk. Voor hen organiseren wij speciale activiteiten.


Meer info